top of page

Om

Julie Houe

Mit navn er Julie Houe, og jeg har været uddannet sexolog siden 2018, hertil har jeg en efteruddannelse i emotionsfokuseret parterapi fra 'Dansk parterapeutisk institut' v. aut. psykolog Lone Algot. Derudover har jeg en PBA i socialpædagogik samt en kandidatgrad fra DPU ved Aarhus Universitet i pædagogisk antropologi. Jeg har således beskæftiget mig med flere grene af det humanistiske fag- og arbejdsområde, da mennesker og vores måde at være i relation med hinanden på fascinerer og interesserer mig dybt.

Min vision er at give mennesker de færdigheder og værktøjer, der er nødvendige, for at de kan opbygge stærkere, dybere og mere meningsfulde relationer. Jeg tror nemlig på, at alle mennesker har et medfødt behov for forbindelse, og at kvaliteten af forbindelsen i vores parforhold og relationer generelt, i høj grad, påvirker vores samlede oplevelse af velvære og trivsel i livet.

Som terapeut har jeg den trygge og tillidsfulde relation i højsædet. Forskning viser, at kemien mellem terapeut og klient har afgørende betydning for klientens udbytte af det terapeutiske forløb - endda større betydning end terapeutens tilgang, uddannelse eller anciennitet inden for faget. Gennem mit terapeutiske virke, lægger jeg således stor vægt på en tryg realtion mellem jeg selv og klienten.


Skriv til mig, hvis du er nysgerrig på, om jeg kunne være den person, som skal hjælpe dig/jer videre i livet.

Skal vi tales ved?

Send mig en besked, hvor du/I beskriver jeres udfordring, samt hvad du/I ønsker hjælp til. I fællesskab finder vi så ud af, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig/jer videre.

ERFARING

  • Individuel- og parterapeut siden 2019

  • Adjunkt hos VIA University's efter/videreuddannelser v. diplomuddannelsen til seksualvejleder.

  • Gæsteunderviser ved pædagoguddannelsen VIA University campus c, Aarhus.

  • Rådgivende konsulent ved Tuba Danmark (nord/midt)

  • Medvirken som TV ekspert (sexolog & parterapeut) i et prisnomineret datingprogram på TV2.

  • Foredragsholder ved TubaNU

  • Foredragsholder ved Landsforeningen for voldsramte kvinder

  • Underviser på sexolog og parterapeutuddannelsen ved Joan Ørting's uddannelser.

  • Vært og indehaver af podcasten 'Parforhold #UdenFilter'.

JulieH_Preview_002.jpg
bottom of page