top of page

Om min

Terapi

Gennem en empatisk, kærlig og omsorgsfuld tilgang, hjælper jeg mine klienter til at opnå en dybere og mere autentisk forbindelse til dem selv og andre. I terapien tilstræber jeg at skabe et trygt rum, hvor du som klient, kan udfolde dig frit og gå derfra og føle dig mere ressourcefuld og emotionelt afbalanceret.

I terapien arbejder jeg med afsæt i et udviklingspsykologisk perspektiv, herunder tilknytningsteorien, hvor jeg metodisk læner mig ind i EFIT/EFT (emotionsfokuseret individuel- & parterapi). Dette med henblik på at hjælpe dig til, at få øje på de ubevidste strategier, følelser og kropslige fornemmelser, som har været toneangivende for din oplevelse af relationen til dig selv og andre. Med afsæt i bevidstgørelsen og bearbejdelsen af dine hidtil ubevidste strategier, følelser og mønstre, støtter jeg dig til, at forankre nye strategier. 

Jeg tager imod klienter fra hele landet, da jeg tilbyder terapi både ved fysisk fremmøde (Aarhus C) samt online. Således kan du både modtage terapi fysisk i min praksis samt i trygge hjemlige rammer. 

Julie_Preview_053_edited.jpg
65B2C727-C817-42F6-A6B0-D95E26F71F22.jpeg

“Jeg følte at jeg blev lyttet til, uden at føle skam i et åbent rum, hvor der var plads til at være som man er. Jeg følte at jeg flyttede mig med raketfart! Hvilket var et ønske. Tak Julie”

Mand, 30 år

IMG_0268.jpeg

"Jeg har virkelig fundet en enorm indre ro siden vores session. Mit system kan godt gå i beredskab, men så snart jeg lige får vores samtaler med ind, så kan jeg have omsorg med mig selv og slippe min trigger. Det er så stort!"

Kvinde, 29 år

Individuel terapi

I en individuel session kan du få terapi på de udfordringer, du måtte have. Eksempler på tematikker, vi kan arbejde med i den individuelle terapi kunne være:

 

 • udfordringer ifbm. selvværd/selvtillid

 • Evne til selvregulering

 • Problematikker som knytter sig til din seksuallyst

 • Udfordrende adfærdsmønstre

 • Negativt datingmønster

... og meget mere.

Parterapi

I parforholdet møder vi os selv i mødet med den anden. Vi bliver dermed aktiveret i gamle sår  og bliver sat på prøve i forhold til, at skulle tydeliggøre os selv for den anden. Så når hverdagen banker på, og vi føler os fjerne fra hinanden, så kan konflikter komme til at fylde mere og frustrationer kan bygge sig op. Men alt dette er noget, I kan få hjælp til med den rette støtte.

 

I en parsession tilbyder jeg støtte i form af parterapi, hvor I kan arbejde med jeres relationelle udfordringer. Eksempler på tematikker, vi kan arbejde med i en parsession, kunne være:

 

 • Genskabe forbindelsen i relationen

 • Ubalance i jeres hverdag

 • Ubalance/forskelle i jeres seksuelle behov/ønsker

 • Kriser, såsom utroskab, sygdom mv.

 • Store livsforandringer, såsom at få børn.

 • Kommunikationsvanskeligheder

... og meget mere.

Send mig en besked, hvor du/I beskriver jeres udfordring, samt hvad I ønsker hjælp til, så kan vi i fællesskab finde ud af, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe jer videre.

Jeg anbefaler et

Parforløb

Det kan være enormt effektfuldt at kombinere parsessioner, med individuel terapi, da det styrker relationerne og trygheden i terapien, hvilket fører til større effekt af det samlede terapeutiske forløb. Derfor tilbyder jeg et 'Parforløb', som indeholder både individuel- samt parterapi.

Er du klar til at starte din udviklingsproces med mig som din guide?

Så send mig en besked, hvor du/i beskriver jeres udfordring, samt hvad du/i ønsker hjælp til, så kan vi i fællesskab finde ud af, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig/jer videre. 

bottom of page