top of page
JulieH_Preview_062.jpg
Foredrag
- Torsdag d. 27/6 kl. 19-21 på Casablanca i AARHUS

'Forstå parforholdet og få succes med dit kærlighedsliv'

SUCCESSEN GENTAGES


Gentagende konflikter, trykket stemning, umødte behov og forskelle i lyst? Det er bare nogle af de mange udfordringer, som jeg møder dagligt i min klinik, hvor jeg arbejder som parterapeut og sexolog. Alle udfordringerne har det til fælles, at de er udtryk for opslidende mønstre i parforholdet. Mønstre som over tid langsomt kvæler gnisten og kærligheden i en relation, og som manifesterer sig som gentagende konflikter og afstand - MEN den gode nyhed er, at alle disse udfordringer kan forebygges!

Så kender du til opslidende mønstre i datinglivet/parforholdet? Og vil du gerne lykkes med tosomheden og passe på kærligheden? Så er denne begivenhed lige noget for dig!

Denne aften vil jeg nemlig udstyre deltagerne med mine mest værdifulde indsigter og værktøjer til at forstå parforholdet bedre, sådan at de bliver klædt godt på til at kunne lykkes med tosomheden!

Så uanset om du er i et parforhold, er single eller noget helt andet, så er det eneste der er afgørende for om dette foredrag er noget for dig, at du er klar til at få succes med dit kærlighedsliv? Hvis ja, så glæder jeg mig til at se dig denne aften!

Skærmbillede 2024-03-06 kl. 16.12.50.png

Nyt gruppeforløb,
MØNSTERBRYDER

Er du også træt af ikke at lykkes med kærligheden? Føler du, at det er de samme negative mønstre som forpurrer dit kærlighedsliv? Måske har du svært ved virkelig at binde dig og give dig hen, eller måske føles det at have noget tæt på enormt skræmmende og drænende og du kan ikke finde ro? Uanset, så er mit nye gruppeterapeutiske forløb ‘MØNSTERBRYDER’ for dig, som er træt af at gentage de samme negative mønstre i dit kærlighedsliv! 

Gennem forløbet vil du sammen med en gruppe af andre modige og nysgerrige deltagere udforske og nedbryde de destruktive mønstre som hidtil, har stået i vejen for, at du kunne lykkes i dine relationer!

I gruppen arbejder vi med afsæt i tilknytning og EFT, og sammen med de andre deltagere, vil du få muligheden for, at oparbejde en tryggere relation til dig selv og andre, sådan at du kan lykkes med at skabe et langt og lykkeligt kærlighedsliv! 

Kom til workshop i min klinik i Mejlgade!

Kom til mine små eksklusive foredrag og workshops i min klinik i Mejlgade, hvor du/I, for en aften, kan dedikere tiden til at blive meget klogere på jer selv, jeres partner og på parforholdet! Disse eksklusive arrangementer vil være spækket med viden, indsigter, værktøjer og håb for kærlighedslivet! Der vil altid være masser af plads til spørgsmål og udforskning!

Hvis du skal med til et af disse eksklusive arrangementer så send mig en mail (julie@juliehoue.dk), hvor du skriver, hvilket arrangement du ønsker at deltage i,

 

OBS. Der er et meget begrænset antal pladser til disse arrangementer.

For at se aktuelle workshops, kig nedenfor:

Kornet overflade
Tomme stole i auditorium

BOOK FOREDRAG

Book mig til jeres arrangement!

Jeg afholder foredrag, hvor jeg deler ud af min store viden om samspilsdynamikker i parforholdet og datinglivet. Gennem mine foredrag bliver I meget klogere på, hvad der er på spil, når vi som mennesker skrænter i vores tætte relationer og ikke mindst, hvad der skal til for at rette op på det igen.

Jeg deler ud af min personlige historie, mine professionelle erfaringer og ikke mindst min store faglighed som både sexolog, emotionsfokuseret parterapeut og antropolog.

Mine foredrag afholdes altid med en høj faglighed, indføling, høj energi og en tilpas mængde humor samt inddragelse af publikum!

Hvis I mangler en foredragsholder, som virkelig kan levere inspirerende, humoristiske og værdifulde indsigter, så hold jer ikke tilbage og kontakt mig endelig! Så skaber jeg en uforglemmelig og tilpasset oplevelse til netop jer! 

Aktuelle emner til foredrag:

- Når samspillet i parforholdet dræber lysten til sex

- Den (u)mulige datingkultur

- Tilknytningens betydning i parforholdet

- Store overgange I parforholdet

- Fra aseksuel til sexolog (personligt foredrag)

... Jeg tilpasser også gerne et oplæg i samarbejde med jer, så send endelig en forespørgsel på mail!

Få et skræddersyet foredrag og/eller workshop!

Send mig en besked, hvor du/I beskriver jeres organisations ønsker, samt i hvilken kontekst, og til hvilken målgruppe i ønsker foredrag/workshop. Så finder vi i fællesskab ud af, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe jer.

bottom of page