top of page
Tomme stole i auditorium

FOREDRAG

Book mig til jeres arrangement!

Jeg afholder foredrag, hvor jeg deler ud af min store viden om samspilsdynamikker i parforholdet og datinglivet. Gennem mine foredrag bliver I meget klogere på, hvad der er på spil, når vi som mennesker skrænter i vores tætte relationer og ikke mindst, hvad der skal til for at rette op på det igen.

Jeg deler ud af min personlige historie, mine professionelle erfaringer og ikke mindst min store faglighed som både sexolog, emotionsfokuseret parterapeut og antropolog.

Mine foredrag afholdes altid med en høj faglighed, indføling, høj energi og en tilpas mængde humor samt inddragelse af publikum!

Hvis I mangler en foredragsholder, som virkelig kan levere inspirerende, humoristiske og værdifulde indsigter, så hold jer ikke tilbage og kontakt mig endelig! Så skaber jeg en uforglemmelig og tilpasset oplevelse til netop jer! 

Aktuelle emner til foredrag:

- Når samspillet i parforholdet dræber lysten til sex

- Den (u)mulige datingkultur

- Tilknytningens betydning i parforholdet

- Store overgange I parforholdet

- Fra aseksuel til sexolog (personligt foredrag)

... Jeg tilpasser også gerne et oplæg i samarbejde med jer, så send endelig en forespørgsel på mail!

Undervisning og faglige oplæg

JulieH_Web_045_edited.jpg

Julie har holdt oplæg ud fra sin store viden om seksualitet og engagement for at bryde tabu om at man,  som fagpersoner, taler ind i dette emne. I en fin balance mellem en personlig historie og en teoretisk vinkel har oplæggene til fulde givet inspiration,  for terapeuterne, til hvordan seksualitet kobler sig personer med stor grad af lidelse. På dette fundament var der en konstruktiv afsluttende proces koblet til en nysgerrighed samt refleksioner over hvorledes praksis kan ændres en anelse til gavn for tubas unge. Jeg kan i høj grad anbefale Julies oplæg og engagement for at på bryde et vigtig tabu om seksualitet. 

Pernille Rodbjerg, Regionsleder TUBA

Jeg er formidler helt ind i mit hjerte, og jeg sætter en stor ære i at formidle viden, praksis- og livsfortællinger med stor indlevelse og høj faglighed. Som formidler er jeg autentisk, nærværende, vedkommende og krydret med et pift af humor og varme.

Jeg tilbyder flere forskellige typer af foredrag til forskellige typer af arrangementer. Både virksomheder, organisationer, institutioner og private arrangører kan bestille et foredrag. Send mig en besked med dine eller jeres ønsker, og så strikker jeg det perfekte foredrag sammen til netop jer.

Jeg har flere års erfaring med undervisning og formidling af fagligt indhold, som relaterer sig til seksualitet, psykologi & pædagogik. Jeg tilbyder således tilrettelæggelse og udførelse af undervisning indenfor flere forskellige emner, som relaterer sig til seksualitet, parforhold, psykologi og pædagogik.

Erfaring

VIA University College, Den sociale diplomuddannelse: Jeg er adjunkt på den sociale diplomuddannelse til seksualvejleder, hvor vi arbejder med afsæt i et bio-psyko-socialt vidensperspektiv. Med afsæt i mine empiriske studier og akademiske baggrund, bidrager jeg blandt andet til metodeudvikling, formidling samt seksualvejledning i praksis.

TUBA: Jeg har udarbejdet og udført oplæg til Tuba's regionsmøder, hvor jeg har holdt oplæg om det terapeutiske arbejde med sårbare unges seksuelle trivsel for psykologer og psykoterapeuter. På baggrund af mit faglige bidrag til regionsmøderne, har jeg afviklet oplæg til Tubas drop-in møder for de unge, hvor temaet 'sårbarhed og seksualitet' var omdrejningspunktet.

Landsforeningen for voldsramte kvinder & børn: Jeg har holdt oplæg om tilknytning ved en workshop arrangeret af foreningen. Her underviste jeg deltagerne i tilknytningsteori og relationsdannelse.

Pædagoguddannelsen, VIA University College: Jeg fungerer som gæsteforelæser på pædagoguddannelsen ved VIA University college, hvor jeg holder oplæg om det socialpædagogiske arbejde med udsatte borgeres seksualitet. 

Joan Ørting Aps: Jeg har undervist kommende sexologer og parterapeuter på Joan Ørtings uddannelser i København og Odense. Her underviste jeg i emner indenfor udviklingspsykologi og seksualitet med afsæt i et bio-psyko-socialt perspektiv.

JulieH_Preview_027_edited.jpg

Jeg tilbyder således undervisning og foredrag til ...

  • Institutioner.

  • Fagprofessionelle.

  • Seksualundervisning til (udsatte) unge.

  • Voksenuddannelser.

  • Privatuddannelser.

  • Videre- & efteruddannelser.

  • Virksomheder

  • Mfl.

Skal vi tales ved?

Send mig en besked, hvor du/I beskriver jeres organisations ønsker, samt i hvilken kontekst, og til hvilken målgruppe i ønsker undervisning/foredrag. Så finder vi i fællesskab ud af, hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe jer.

bottom of page